Over ons

Keukenland Design Al ruim 20 jaar een begrip in de keukenbranche!

Keukenspeciaalzaken met de naam ‘Keukenland Design’ zijn er voor consumenten die tijdens de aankoop van een keuken behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, vertrouwen en eerlijk advies. 

Ons zeer uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor iedereen, of u nu op zoek bent naar een landelijke, een moderne keuken of een keuken met design uitstraling. Ook voor maatwerkkeukens bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Keukenland Design Wolvega nemen we graag de tijd voor u om te luisteren naar uw wensen en voorkeuren en denken we graag met u mee. En niet onbelangrijk: wij zoeken altijd naar een oplossing die past binnen uw budget zonder concessies te doen aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Wij werken door heel Nederland en hebben vele tevreden klanten in de regio Wolvega, Steenwijk, Giethoorn, Havelte, Heerenveen, Meppel maar ook in de Polder, Groningen, Apeldoorn, Nijmegen, Huizen en Lage Vuursche! Want dat krijg je met een goede naam: wij zijn niet zomaar een keukenzaak....wij zijn Uw Keukenspecialist.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze vestigingen, de koffie/thee staat voor u klaar.

Showroom Keukenland Design Wolvega

Onze andere vestigingen

 Coevorden

 

Emmeloord

 

Zutphen